Ostali naši proizvodi

Tehnologija

 1. Šta su 3D Stikeri?

  3D stikeri su specijalne nalepnice koje koriste epoksi smolu za postizanje jedinstvenog trodimenzionalnog efekta. Svaki sloj ovih stikera pažljivo je dizajniran da stvori iluziju dubine i stvarnosti. Kada ih dodate na svoje predmete ili projekte, stvaraju vizuelnu privlačnost koja jednostavno oduzima dah. Ovi stikeri unose dozu magije u svaku površinu na koju ih zalepite.

 2. Koja im je Primena?

  3D stikeri sa epoksi smolom su višenamenski i prilagodljivi, pa se mogu koristiti na mnogo različitih načina:

  • Personalizacija Predmeta: Dodajte lični pečat svojim predmetima kao što su laptopovi, telefoni, automobili ili čak nameštaj. Na taj način, vaši svakodnevni predmeti postaju unikatni i odražavaju vašu ličnost.

  • Identifikacija Alata: Serviseri, majstori i profesionalci često koriste ove stikere za označavanje svojih alata i opreme. To olakšava prepoznavanje i organizaciju, štedeći vreme i smanjujući nered.

  • Brendiranje: Male firme mogu koristiti 3D stikere za stvaranje prepoznatljivog brenda. Dodajte ih na promotivne materijale, pakovanja ili proizvode kako biste se izdvojili u svojoj industriji.

   1.  

3D stikeri

Dugotrajnost

Jedna od ključnih prednosti 3D stikera sa epoksi smolom je njihova izvanredna dugotrajnost. Ovi stikeri su otporni na habanje, vodu i spoljne uticaje. Bez obzira gde ih koristite, ostaće u odličnom stanju tokom vremena, čuvajući svoj trodimenzionalni efekat i estetsku privlačnost.

Otpornost

Otporni na svakodnevnu upotrebu i različite vremenske uslove, 3D stikeri sa epoksi smolom zadržavaju svoju boju i izgled. To ih čini idealnim za spoljašnje aplikacije, kao što su vozila, znakovi i dekoracija na otvorenom.

Unesite dozu umetnosti i funkcionalnosti u svoj svakodnevni život uz naše 3D stikere sa epoksi smolom.

Neka vaši predmeti, projekti i poslovanje zablistaju uz ovu jedinstvenu i inovativnu formu umetnosti i dekoracije

Valkyra Design 

Valkyra je kreativni studio iz Novog Sada sa ličnom radionicom i proizvodnim pogonom.
Nudimo vrhunske prilagođene koncepte i proizvode.

„Naš cilj je stvaranje lepih proizvoda“

Koristimo brze i precizne proizvodne tehnike i mašine kao što su kateri za isecenje pvc folije i laserski sekači za konturno isecanje pleksiglasa, šper ploče i graverske plastike kao i njihovo graviranje.