Uslužno lepljenje
folija na izloge

Kompletno ili parcijalno brendiranje izloga i prozora. Koristimo reklamne folije raznih boja, dezena i veličina u zavisnosti od vaših potreba.

VALKYRA DESIGN

Beautifully Crafted Modern Appearance

Uspešno poslujemo duže od 10 godina kako na domaćem tako i na inostranom tržištu. Vodimo se najvišim standardima u svom radu.

Katovanje / sečenje

Brendiranje lokala, lepljnje staklenih površina izloga, izrada prozorske grafike se vrši samolepljivim PVC folijma – Oracal, StopSol , peskirne folije Arlon, LG. Ispisivanje ili lepljenje izloga predstavlja savršen način da privučete slučajne prolaznike u vašu firmu. Iskoristite izlog kao reklamni pano koji će vam pomoći da na dobar način predstavite vaš brend, proizvod ili uslugu širokom krugu  potencijalnih klijenata.

Prozorska grafika je moderan i kreativan oblik reklamiranja vašeg poslovanja, vašeg brenda i vaših najnovijih promocija. Ako ljudi svakodnevno prolaze pored vaših prozora, bilo da su to izlozi vaših kancelarija, izlozi prodavnica ili čak fudbalski stadioni, postoji prilika da se plasirate na tržište. Efikasna grafika na prozoru može okrenuti glave i privući pažnju potencijalnih novih kupaca. Izlozi se mogu koristiti za reklamiranje kratkih promotivnih ponuda, dugoročnih poruka brenda, dodavanje malo više privatnosti kancelarijskim prostorima, ili čak za poboljšanje ukupnog izgleda vašeg prostora.

Usluge brendiranja

Valkyra design vam nudi izradu grafičkog rešenja, izradu štampe za vaš izlog i stručnu montažu na terenu. Iskoristite naše bogato iskustavo u brendiranju enterijera i eksterijera i uverite se u naš kvalitetan. Grafička priprema za brendiranje izloga lokala može biti vaša, a možete izabrati i da grafičku pripremu za štampu folije za brendiranje izloga i drugih staklenih površina uradi naš tim. Bez obzira na izbor oko pripreme za štampu za brendiranje izloga, sigurno ćete biti zadovoljni urađenim poslom.

Samo brendiranje izloga može se po pokrivenosti površine folijom  podeliti na kompletno i u kom slučaju se cela staklena površina pokriva odštampanom folijom ili parciajlno, gde se samo deo staklene površine pokriva odštampanom grafikom.

Parcijalno brendiranje izloga podrazumeva izradu slova, nalepnica ili drugih grafičkih simbola manjih dimenzija koji se nakon štampe postavljaju na deo staklene površine izloga po vašoj želji. 

Cena folija i lepljenja

Cena folije i cena uslužnog lepljenja izloga zavisi isključivo o kvadraturi površine koja se oslikava, kako i od vrsti folije koja se koristi mada . Ono što je najvažnije je da se i uz minimalno prekrivanje stakla reklamom ostvaruju pozitivni učinci na poslovanje. Postavljanje samo loga i naziva usluge ili proizvoda koji se nude unutar prodajnog prostora privući će kupce i prolaznike, te ih upoznati sa ponudom koja se skriva iza izloga.

Ponekad ne želimo celi izlog prekriti folijom nego samo pojedine elemente, te nam takva vrsta reklame na izlogu omogućava nižu cenu folije za izloge, te osim reklame istovremeno ostavljamo mogućnost pogleda kupaca u prostor kroz staklo što je veoma važno za delatnosti koje imaju proizvode izložene u samom izlogu. U takvim slučajevima uobičajeno prekrivamo gornji i donji dio izloga reklamnim nalepnicama što vizualno podiže doživljaj celog izloga, privlači pažnju prolaznika i poziva ih da uđu i upoznaju se sa ponudom iza stakla.

Potrebe klijenata su različite, te se upravo iz tog razloga za svakog klijenta traži idealno rešenje, te se u kreiranje tog rešenja kreće sa izradom vizuala, a zatim se u to uključuje i vrsta folije koja će biti primenjiva za odabrano vizualno rešenje. Takav pristup je izuzetno važan da bi klijent dobio prihvatljivu cenu folije.

Osim same izrade folije za izlog potrebno je izraditi i vizualno rešenje, te same folije na kraju i postaviti na izlog. Zato vam upravo naš Valkyra design tim nudi kompletnu uslugu.

lepljenje folije