venčanje

Dekoracije za venčanja

Reklamne table izradjujemo od klirita. Mogu da budu sa uv štampom, lepjlene folijom ili kombinacijom sa drugim bojama od klirita koji mu daju 3D efekat. Karakteriše ih dugotrajnost i veoma atraktivan izgled. Najčešće se prave u dimenzijama 40 x 30 ili 50 x 30 cm ali ih možemo napraviti i u drugim dimenzijama.

Dekoracije za venčanja

Izrada reklamnih tabli za firme od klirita (pleksiglas), pruža savremeno i atraktivno rešenje za brendiranje poslovnog prostora. Klirit, kao izdržljiv materijal, omogućava kreiranje elegantnih i funkcionalnih reklamnih tabli. 

Reklamne table od klirita mogu se oblikovati laserskim rezanjem ili graviranjem, omogućavajući precizno i detaljno prikazivanje logotipa, teksta i drugih brendiranih elemenata.

Krilit je materijal koji je izuzetno otporan na vremenske uslove, UV zračenje i habanje, obezbeđujući dugotrajan i atraktivan izgled reklamne table.

Personalizacija je ključna prednost kod ovih proizvoda pa možete odabrati dimenzije, oblike i boje koje najbolje odgovaraju vašem brendu. Takođe, klirit omogućava igru svetla i senke, dodajući estetski dojam reklamnoj tabli.

Uz lako održavanje, reklamne table od klirita su ne samo efikasno sredstvo za privlačenje pažnje i informisanje klijenata, već i dugoročno investicija u profesionalan i prepoznatljiv vizuelni identitet firme.