Oblaganje raznih staklenih površina peskirnom (mlečnom) folijom

Oblaganje raznih staklenih površina peskirnom (mlečnom) folijom pruža apsolutnu privatnost a u isto vreme prostorija ostaje svetla. Jedno od najjeftinijih načina da osvežite vaš poslovni prostor.

Oblaganje raznih staklenih površina peskirnom folijom

Peskirna folija, poznata i kao etska folija, koristi se za postizanje efekta peskiranog ili matiranog stakla. Najčešće se koristi za brendiranje staklenih površina, pružajući im sofisticiran izgled.

Peskirana folija se često primenjuje na prozorima, vratima, pregradama, tuš kabinama i drugim staklenim površinama, posebno u dekoraciji kancelarijskih prostora. Osnovne karakteristike uključuju atraktivan izgled, privatnost, sigurnost, dekorativne mogućnosti, jednostavnu primenu, te lako održavanje i trajnost. 

Ovako teksturirana površina dodaje sofisticiranost i eleganciju prostoru. Peskirna folija omogućava vam da postignete izgled peskiranog stakla bez potrebe za stvarnim peskarenjem stakla, što je skuplji i komplikovaniji proces.

Peskirna folija pruža izvesnu dozu privatnosti tako što smanjuje prozirnost stakla. Ova folija omogućava prolazak svetlosti kroz staklo, ali sprečava jasan pogled sa spoljne strane. Osim toga, peskirna folija može pomoći u smanjenju odsjaja i blještavila, što može biti korisno u prostorima gde je potrebna vizuelna udobnost i koncentracija.

Peskirne folije izrađujemo u dimenzijama koje vama odgovaraju a uz vaše ideje i naše sugestije sigurni smo da možemo rešiti svaki vaš problem i napraviti dobar i kvalitetan posao na obostrano zadovoljstvo.