Reklamne table za firme

Reklamne table za firme izrađujemo od klirita. Mogu da budu sa UV štampom, lepjlene folijom ili kliritom u kombinaciji sa drugim bojama pleksiglasa koji mu daju 3D efekat. Karakteriše ih dugotrajnost i veoma atraktivan izgled. Pravimo ih u dimenzijama koje želite a sve u zavisnosti od svrhe u koje se koriste (reklamne table za advokatske kancelarije, apartmane, škole stranih jezika itd.) za šta ćemo vam rado dati ideje i sugestije.

Reklamne table od klirita (pleksiglasa) za firme

Izrada reklamnih tabli za firme od klirita (pleksiglasa), pruža savremeno i atraktivno rešenje za brendiranje poslovnog prostora. Klirit, kao izdržljiv materijal, omogućava kreiranje elegantnih i funkcionalnih reklamnih tabli. 

Reklamne table od klirita mogu se oblikovati laserskim rezanjem ili graviranjem, omogućavajući precizno i detaljno prikazivanje logotipa, teksta i drugih brendiranih elemenata.

Pleksiglas je materijal koji je izuzetno otporan na vremenske uslove, UV zračenje i habanje, obezbeđujući dugotrajan i atraktivan izgled reklamne table.

Personalizacija je ključna prednost kod ovih proizvoda pa možete odabrati dimenzije, oblike i boje koje najbolje odgovaraju vašem brendu. Takođe, klirit omogućava igru svetla i senke, dodajući poseban estetski dojam reklamnoj tabli.

Uz lako održavanje, reklamne table od klirita su ne samo efikasno sredstvo za privlačenje pažnje i informisanje klijenata, već i dugoročna investicija u profesionalan i prepoznatljiv vizuelni identitet firme.