Pločice za vrata i obeležavanje
kancelarija i poslovnih prostora

Graverska plastika ili klirit (pleksiglas) se često koristi za izradu pločica za vrata, table za označavanje, identifikacionih bedževa, medalja, plaketa i drugih predmeta sa gravurom.

Pločice za vrata i obeležavanje kancelarija

Graverska plastika, poznata i kao gravoplast, je izuzetno koristan materijal za precizno označavanje i graviranje. Sastoji se od slojeva različitih boja, omogućujući izražajnost u dizajnu.

Prvi sloj definira osnovnu boju, dok drugi sloj određuje boju gravure, pružajući estetsku dubinu. Ovaj materijal je idealan za lasersku obradu, što omogućava visoku preciznost i fleksibilnost u oblikovanju.

Primena graverske plastike je široka – od table za firme, pločica za vrata, table za označavanje, do identifikacionih bedževa, medalja i plaketa. U industrijskim i poslovnim okruženjima, poput usmerivača i znakova upozorenja, često se koristi za jasnu identifikaciju prostorija.

Naši proizvodi su dostupni u različitim dimenzijama i mogu se prilagoditi vašim specifičnim zahtevima ili našim preporukama, pružajući personalizovanu i funkcionalnu opciju za označavanje i identifikaciju.