Moderni kućni brojevi

Izrada modernih kućnih brojeva od pleksiglasa pruža elegantno i funcionalno rešenje za označavanje domova i poslovnih objekata. Mogu da budu u  crno – beloj ili crno – srebrnoj kombinaciji i različitih oblika.

Moderni kućni brojevi

Izrada modernih kućnih brojeva od klirita, poznatog i kao pleksiglas, pruža elegantno i funkcionalno rešenje za označavanje domova i poslovnih objekata. Klirit omogućava različite kreativne opcije za oblikovanje brojeva a graviranje ili lasersko rezanje na njemu omogućava precizno i estetski privlačno izrađene kućne brojeve.

Osim estetike, klirit je izuzetno izdržljiv materijal koji je otporan na vremenske uslove, UV zračenje i promene temperature.

To znači da će proizvodi koje izrađujemo od klirita zadržati svoj izgled i funkcionalnost dugi niz godina bez gubitka boje ili oblika. Pored toga, lako se održavaju.

Moderni kućni brojevi od klirita mogu se prilagoditi različitim dimenzijama, oblicima i stilovima, omogućavajući vlasnicima da izraze svoj jedinstveni stil. Ova personalizovana rešenja ne samo da čine kućne brojeve lako vidljivim i čitljivim, već i doprinose estetici kuće, stvarajući dobar prvi utisak za posetioce i prolaznike.